• new-banner

TAA saoasaoa |Fa'amalo fa'amalo ile fa'agasolo lelei ole masini fou

Warmly congratulates the smooth commissioning of the new equipment1

I le aso 16 o Ianuari, na faʻatinoina aloaia ai le isi EAF fou i le TAA Metal, ma o le a faʻateleina le faʻafefeteina e sili atu i le 60000 tone i le tausaga.

Ina ia mafai ona sili atu le tautuaina o tagata faʻatau, faʻaleleia le gaosiga gafatia, ma faʻaleleia le faʻaleleia o le fausaga o oloa, na amata ai e le kamupani le galuega fou o le ogaumu eletise gaosiga talu mai Oketopa 2020. E na o le 100 aso mai le amataga o le poloketi i le gaosiga aloaia, faʻaalia le saoasaoa o TAA.

O le faʻaogaina o le ogaumu eletise fou ua faʻaleleia ai le gaosiga gafatia o ituaiga uma o faʻamaʻi faʻamaʻi ma castings, faʻapuʻupuʻu le taimi o le tuʻuina atu o oloa, ma sili atu le faʻafefeteina o faʻatinoga ua faʻavaeina ai se faʻavae mo le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o mea ma le atinaʻeina o oloa fou.

Warmly congratulates the smooth commissioning of the new equipment
Warmly congratulates the smooth commissioning of the new equipment2

I le 2021, o le tu i se amataga fou, o le a toe amata le uamea TAA, faʻaauau ona tausisi i le faʻavaeina o le "tagata faʻatautotonu", ma faʻavaveina le faʻaleleia o tekonolosi ma le faʻaleleia o le fausaga o oloa.TAA uʻamea o le a faʻaaogaina le sili atu i le 40 tausaga o le atinaʻeina o le poto masani ma le faʻaputuga faʻapolofesa e fatu ai lona lava tulaga tulaga ese taʻutaʻua o alamanuia togafitiga luga, fausia se faavae gaosiga o oloa tulaga maualuga, ma agai atu i le itu o le abrasive pito i luga o le lalolagi.

O matou oloa ta'uta'ua e aofia ai
Mea fa'a'au'au:fana uamea, u'amea u'amea, maualalo kaponi uamea fana, amoina u'amea u'amea, uaea tipi uamea,fana uamea uamea,uamea uamea, ala faasalalau omomi,fana fana, uaea tipi apamemea fana, uaea tipi alumini, BFA, tioata tioatama isi.
Masini pa'u ma vaega fa'apitoa;
Uili uili ma tipi tipi;

Faʻafeiloaʻi tagata faʻatau mai le lalolagi atoa e suʻesuʻe ma fai pisinisi faʻatasi ma i matou!


Taimi meli: Ian-20-2021